Ensimmäinen päivä alkaa pikkuhiljaa olla takanapäin.. Pikkasen tuntuu huimauksen tunnetta ja mielettömästi tekis mieli jotain hyvää mut ei auta antaa periks!!

 

Tänään en pysyny päivän ohjelmassa vaan söin ainoastaan aamupalan (kaurapuuro 40g) , lounaan (kana+kasvikset+oliiviöljy) ja vielä olis iltapala (rahkaa ja marjoja) luvassa kun siis tänään mulla oli töistä "nukkumapäivä" niin heräsin vasta iltapäivällä. Ja tästä ektravähäisestä ruokamäärästä tuo huimauskin varmasti johtuu... Mutta huomenna sitten tarkka päivä ruokavalion suhteen :)

Tänään en myöskään sitten urheillut, ainoastaan ajoin pyörällä muutaman kilsan kauppaan. Sieltä tulikin sitten hankittua tulevaa kuuria varten evästä ja vähän treenijauhookin :D Ruoat sai aika halvalla, mutta kyllähän nuo treenivalmisteet aika hinnakkaita on. Mut toisaalta tässähän säätää ku ei syö juurikaan ulkona eikä ostele niitä herkkuja :D Jatkossa olis tarkotus harrastaa aerobisena treeninä:

- lenkkeilyä

- rullaluistelua

- crossailua (crosstreinerillä)

- Body Combattia

ja ehkä vähän uimista ja pyöräilyäkin :D

 

SIt salilla seurailen Jutan ohjeita ja sovellan omaa salitreeniä ohjeiden ohella. Toivottavasti tulossa on antoisat 3 viikkoa :D