Kävin just aamulenkillä ja sen päälle puuro-raejuusto-mehukeitto-sekoitus maistui taivaalliselle :D Jännä miten nuokin ruuat alkaa maistumaan ihanille, vaikka alkuun tuntui kyllä eittä ei saa mitään suusta alas menemään :) Mun ihan lempparimehukeitto olis tuo Arlan mansikka-appelsiini mut lopettiko ne sen tekemisen ku sitä ei enää mistään kaupoista löydä??  :' ( Sen kaa puurot ja rahkat maistuu ihan herkuille :D

 

Tämä ruokavalio on iskostunut tämän tunnesyöpön takaraivoon vissiin tosi hyvin, sillä tässä on nyt parisuhteen lopetuskin käynnissä ja silti en ole herkkuihin sortunut.. Pitkään tätä on ehkä odoteltukin, mutta silti tuntuu kyllä maailma menevän täysin sekaisin vaikka se meidän yhteinen päätös olikin. Molemmat kyllä toisistamme välitämme, mutta ei vaan sovita yhteen oikein millään tavalla:( Molemmille tosi rankka paikka, mutta jospa tämä tästä kunhan aika vähän noita haavoja parantelee. Mutta nyt jos koskaan olis aika sortua herkkuihin, mutta tämä tyttö on onneks pystyny pysymään tiukkana. Treenaaminen ja työt vie hyvin ajatuksia pois henkilökohtaisista ongelmista.

 

Mutta vielä olis ensi viikon perjantaihin tarkotus tätä kuuria pitää. Paino näytti tänän aamuna 53.5, joten painoa on nyt pariin viikkoon se 2.5 kiloo hävinny ja peilistä huomaa kyllä, että kropasta on turvotukset lähteny menemään. Myös salilla oon jaksanu nostaa rautaa paremmin ku koskaan aiemmin, joten proteiinipitoisella linjalla aion kyllä jatkaa myös dieetin jälkeen.