Heippa taas!!

 

Tiedättekö miten ihanan olo tämän dieetti on tenhy mulle??!! Mulla riittä ENERGIAA nykyään koko päiväksi ihan mielettömästi! Ennen kun sokerit veressä vaihteli niin väsyin tosi helposti työpäivän jälkeen ja harrastin päikkäreitä, mutta nyt ne kaikki on jääny taakse! USKOMATONTA! Tänäänkin kävin töissä, kiertelin kavereiden kanssa kapungilla monta tuntia, kävin salilla, kokkasin ja vielä värjäsin hiuksetkin.. En ees muista oonko koskaan ollu näin energinen. Ja voin kertoa että takanapäin on pitkiä ja raskaita työpäiviä ja vähän unta. SUOSITTELEN kaikille tätä ruokaohjelmaa, sillä olo on ihan mieletön!

 

Huomenna olis sit punnituspäivä viikon jälkeen! Vaaka ei paljoo vähemmän varmaan näytä mut olo tuntuu kiinteemmälle.. Turvotukset mahasta hävinny ja housut mahtuu hyvin jalkaan. Wish me luck! :D

 

Tänään teki vähän mieli maistella ystävien herkkuja, kun ne oli  leiponu tuoreita sämpylöitä ja tehnyt fetasalaattia piknikille, mutta pysyin lujana ja soin ite rahkaa :) Olishan sitä salaattia voinu maistaa, mutta ajattelin pitää rytmin syömisenä samanlaisena ni ei tuu sit niitä lipsahteluja. Enkä olis viittiny niitä feta-paloja poiskaan heitellä :D Mut ihanaa on nauttia ystävien seurasta auringonpaisteessa ja sitten vielä shoppailla :D Löysinkin itelleni ihania kesävaatteita, joita en oo vielä tälle vuodelle pahemmin ostellukaan.. Mut nyt tekee mieli panostaa ulkonäköön kun olo on niin hyvä! :)

 

Huomenna edessä taas töitä, joten väänsin kasvispadan uuniin jo valmiiksi.. On sitten kanalle seuraa huomenna :D